Feetje sale: Ben jij ook helemaal gek van Feetje? FEETJE is een kledingmerk van Nederlandse bodem.

Al sinds 1981 wordt de collectie op de allerkleinsten onder ons geïnspireerd en is er voor ieder wat wils in de maatgroep 44 t/m 86. Feetje staat voor soepele en comfortabele babykleding met een goede prijs-kwaliteit verhouding gemaakt van Organic Cotton. Met twee collecties per jaar en een uitgebreide basiscollectie vernieuwt het winkelbeeld regelmatig. 

De wafel pyjama is Feetje`s meest populaire artikel. Deze is overigens bijna nooit in de sale. 

Hoewel Feetje van een betaalbare prijs is, is het altijd fijn om met korting te kunnen shoppen. Wanneer vindt de Feetje sale plaats? Er zijn ongeveer 4 leuke sales momenten in het jaar (Black Friday niet meegerekend).

Feetje zomersale:

De zomersale start in juni en loopt door tot en met begin september. De zomerkleding wordt meestal halverwege juni in de uitverkoop gedaan.

Gedurende de maand lopen de kortingen steeds meer. Denk aan kortingen op de leuke Feetje boxpakjes en fijne broekjes. Wacht niet te lang met het kopen van Feetje in de sale anders grijp je mis.

Feetje sale

Feetje sale mid-season herfst:

Deze Bnosy sale begint eind september en duurt tot aan november. Tijdens deze sale shop je voordelig de najaarscollectie van Feetje .Ook hierbij geldt dat er is geen vaste datum is voor het begin van de sale. Voordeel van deze najaars- sale is dat veel meer keuze is in de nieuwste collectie en maten! Denk aan Feetje winterjasjes en truien.

Feetje wintersale

De wintersale start na de kerst en duurt tot halverwege februari.

Deze wintersale is favoriet bij veel ouders omdat de winterkleding vaak nog wel 3 maanden te dragen is en vaak ook nog in de herfst. Daarnaast zijn truien en jassen een stuk kostbaarder.

Feetje sale
Feetje sale

Feetje mid-season lente sale 

De mid season lente sale vindt vaak plaats in april en begin mei. Tijdens deze sale shop je voordelig de voorjaarscollectie. Ook hierbij geldt dat er is geen vaste datum is voor het begin van de sale. Voordeel van deze lente-sale is dat veel meer keuze is in de nieuwste Feetje collectie en maten! Denk aan leuke zomerjassen.  

Feetje outlet-stores:

Kun je niet zolang wachten tot de sale begint? Kijk dan ook eens in de outlet-stores. Je vindt hier oude collectie voor een betaalbare prijs. Niet alle maten zijn nog beschikbaar maar goed zoeken loont vaak. Bekijk onderstaande outlet-stores met Feetje in het assortiment: 

  • Kixx Online
  • Tot 30% korting op Feetje in de outlet

  • Kinderkleding-tekoop.nl
  • Tot 40% korting op Feetje in de outlet

  • Kleertjes.com
  • Tot 60% korting op Feetje in de outlet

Hoe valt Feetje?

Kleding van Feetje valt vaak ietsjes groot. Vooral de broeken zijn wat langer. 

Hoe valt de Feetje pyjama? 

De broek valt groot maar de trui valt normaal uit. Je kunt de  mouwtjes en pijpen omslaan.
Bekijk hier alle kleuren en prijs.  

Feetje Family Edition pyjama 

Wist je dat je nu ook een feetje pyjama voor jezelf kunt kopen? Bekijk ze hier

Feetje pyjama sale