B Nosy sale: Ben jij ook helemaal gek van B.Nosy? Dit merk van Nederlandse bodem is enorm populair. Niet zo gek want B.Nosy heeft ieder seizoen weer ontzettend leuke kleertjes van goede kwaliteit. Kenmerkend zijn de felle kleuren waar kinderen zo van houden. Alle combinaties zijn mogelijk. 

Elk jaar heeft Bnosy 2 seizoenen. Zo heb je de winter- en de zomercollectie. Per seizoen zijn er altijd meerdere leveringen van B nosy en meerdere thema’s.

Wanneer de B nosy sale in Nederland plaatsvindt, is vooraf niet bekend. Wel kunnen we een schatting doen op basis van voorgaande jaren. Er zijn ongeveer 4 leuke sales momenten in het jaar (Black Friday niet meegerekend). 

De B.Nosy zomersale:

De zomersale start in juni en loopt door tot en met begin september. De zomerkleding wordt meestal halverwege juni in de uitverkoop gedaan.

Gedurende de maand lopen de kortingen steeds meer. Denk aan kortingen op de leuke B.Nosy jurkjes, shorts en t-shirts. Wacht niet te lang met het kopen van B nosy in de sale anders grijp je mis.

B nosy Sale zomer

B Nosy sale mid-season herfst:

Deze B nosy sale begint eind september en duurt tot aan november. Tijdens deze sale shop je voordelig de najaarscollectie van Bnosy.Ook hierbij geldt dat er is geen vaste datum is voor het begin van de sale. Voordeel van deze najaars- sale is dat veel meer keuze is in de nieuwste collectie en maten! Denk aan Bnosy winterjassen en Bnosy truien.

B.Nosy wintersale

De wintersale start na de kerst en duurt tot halverwege februari.

Deze wintersale is favoriet bij veel ouders omdat de winterkleding vaak nog wel 3 maanden te dragen is en vaak ook nog in de herfst. Daarnaast zijn truien en jassen een stuk kostbaarder.

b nosy sale
b nosy sale

B.Nosy mid-season lente sale 

De mid season lente sale vindt vaak plaats in april en begin mei. Tijdens deze sale shop je voordelig de voorjaarscollectie.  Ook hierbij geldt dat er is geen vaste datum is voor het begin van de sale. Voordeel van deze lente- sale is dat veel meer keuze is in de nieuwste collectie en maten! Denk aan leuke zomerjassen.  


  • Kleertjes.com
  • Tot 30% korting op B.Nosy in de outlet

  • Kinderkleding-tekoop.nl
  • Tot 70% korting op B.Nosy in de outlet

  • Kixx Online
  • Tot 30% korting op B.Nosy in de outlet

Hoe valt B.Nosy?

B.Nosy kinderkleding valt over het algemeen kleiner en heeft een smalle pasvorm. 

Toch kan het soms ook per item verschillen. 

Het beste is om advies in te winnen bij de betreffende webshop. Ruilen kan bijna altijd kosteloos. 

B.Nosy Lookbook

Wil je graag weten hoe en welke je items leuk kunt combineren?

B.Nosy brengt elk seizoen een lookbook uit van de gehele collectie. Genoeg inspiratie en pas op want je wordt hebberig 😉 Het lookbook kan je zien op de site van B.Nosy.